preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

POSJETILI NAS VOLOŠĆANSKI PRVAŠI

Autor: Marija Malnar Zidarić, 28. 3. 2017.

Učenici 1. a i 1. b razreda posjetili su 28. ožujka 2017. sa svojim učiteljicama školsku knjižnicu matične škole kako bi usvojili i primjenili prva znanja vezana uz bonton i aktivnosti koje im  nudi školska knjižnica. Na samom početku pozdravio ih je ravnatelj Fredi Glavan, a u nastavku su susreta, uz malu pomoć knjižničarke, zainteresirano i radosno iznosili svoja postojeća znanja o poželjnim ponašanjima u knjižnici. 

Svaki je razred izradio svoj plakat za usustavljivanje svega rečenoga, nakon čega su slobodno razgledali police. Najviše im je pažnju privukao dio namijenjen najmlađima - zmajevi, vile, 3 D slikovnice... S obzirom da dobro uvijek nagrađujemo, naše smo prvaše počastili čokoladicama za uzorno ponašanje u knjižnici. Na kraju, kako to obično biva, stvarnost moramo malo začiniti čarolijom u obliku poučne priče Tajna zvijezde padalice Nade Bučević. S osmijehom na licu pozdravili smo se obećavši skori ponovni susret.

 
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju