preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

MOJA PRVA KNJIGA - ZAHVALA ORGANIZATORA

Autor: Marija Malnar Zidarić, 23. 5. 2017.

Stigla je i službena zahvala Školi na sudjelovanju i osvojenim mjestima našim učenicima i mentorima:

Poštovani, 

na adresu Udruge KAlibra  u sklopu 13. natječaja Moja prva knjiga pristiglo je ukupno 539 slikovnica pod mentorstvom 209 mentora i mentorica iz 143 osnovne škole iz svih dijelova Republike Hrvatske u koje ubrajamo i radove pristigle iz Vaše škole!

 

Velik broj kvalitetnih i iznimno kreativno osmišljenih radova pred nas i naše članice žirija, književnice Sanju Pilić i Silviju Šesto, je ove godine stavio težak zadatak. Rezultate i ove godine dijelimo na prvu, drugu, treću i poticajnu nagradu. U duhu poticanja likovno-literarnog kreativnog stvaralaštva unutar pojedine nagrade ne postoji rang lista te su učenici i učenice poredani prema abecedi.

Čestitamo svima koji su se upustili u pustolovinu stvaranja vlastite priče! Konkurencija je bila velika te smo uvjereni kako ste ponosni na sve sudionike Vaše škole!

Učenicima i mentorima Vaše škole želimo poručiti kako ovo nikako nije kraj likovnog i literarnog stvaralašta, kao ni našeg zajedničkog druženja. Nastavite pisati i slikati jer nam svoju priču možete ispričati samo Vi!

Ovim putem se želimo zahvaliti svim školama, učiteljima i učiteljicama, učenicima i učenicama  na sudjelovanju i podršci. Završna svečanost natječaja Moja prva knjiga za 2017. godinu održat će u četvrtak 28. rujna 2017. godine u Domu hrvatske vojske Zrinski u Karlovcu. Pojedinosti ćemo pravodobno objaviti na našoj web stranici i na našem facebook profilu.

Još jednom čestitke svima!
Lijep pozdrav,
Udruga KAlibra
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju