preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

Radne bilježnice za osnovnoškolce

Autor: Dragica Rade, 3. 8. 2020.

Kako je već objavljeno, Grad Opatija i ove godine pomoći će roditeljima učenika osnovne škole pri nabavi drugih obrazovnih materijala (primarno radnih bilježnica za obvezne predmete) na način da će se svim učenicima nižih razreda (I-IV) osigurati jednokratna pomoć u visini od 300 kuna, a za više razrede (V-VIII) taj iznos je 500 kuna.

Obavještavamo roditelje učenika koji pohađaju OŠ R. K. Jeretov u Opatiji da uz zahtjev NE MORAJU dostavljati potvrde o upisu u sljedeću školsku godinu.

Roditelji djece koji pohađaju osnovnu školu izvan Opatije obavezni su uz zahtjev dostaviti i potvrdu o upisu učenika u sljedeću školsku godinu.

Podsjećamo da će zahtjevi za ostvarivanje prava na sufinanciranje radnih bilježnica i ostalih obrazovnih materijala biti dostupni na mrežnim stranicama Grada Opatije i u pisarnici Grada od 31. kolovoza 2020.godine, a zahtjevi će se zaprimati zaključno s danom 25. rujna 2020.godine.

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Grada Opatije.

http://www.opatija.hr/hr/vijesti/novosti/radne-biljeznice-za-osnovnoskolce---obavijest,12309.html
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju