preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 > Naslovnica
Najnovije vijesti Škole

ETWINNING PROJEKT „TEACHING THROUGH GAMES“

Autor: Marijana Mavić, 15. 6. 2022.

Učenici 3.a i 3.b razreda koji su uključeni u izvannastavnu aktivnost Mali Englezi zajedno s učiteljicom Engleskog jezika Martom Blašković Randelj sudjelovali su u eTwinning projektu Teaching through games.

Projekt je osmislila kolegica iz Rumunjske, a osim naše škole pridružile su se škole iz Poljske, Slovačke, Turske i Grčke. Učiteljice su istraživale nove aplikacije za izradu različitih igrica, iskoristile svoje znanje, vještine i kreativnost u stvaranju istih, a učenici su ih isprobavali i učili engleski jezik, a da nisu bili svjesni da ga uče. Svidio im se takav način poučavanja i nisu mogli dočekati sljedeći sat kako bi vidjeli što im je učiteljica pripremila i kakvi izazovi ih čekaju. Nastava je podrazumijevala odlazak u informatičku učionicu te su, osim komunikacijske, učenici razvijali i informacijsko-komunikacijsku kompetenciju.

Rezultati projekta prikazani su u Padletu koji je obuhvatio sve što smo napravili.

KLIK NA LINK - TEACHING THROUGH GAMES
CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju