2021-03-10 14:53:45

RUČAK 15.3.-26.3.2021.

J E L O V N I K

OPATIJA - RUČAK

15.3.-19.3.2021.

 

PON: PAŠTA FAŽOL

KROASAN

UTO: KREM JUHA OD BROKULE

SVINJSKO PEČENJE

KELJ S KRUMPIROM

SRI: GOVEĐA JUHA

ROLANI PUREĆI ZABATAK

MLINCI

ZELENA/RADIČ

ČET: PILEĆA JUHA

JUNEĆI ODREZAK U UMAKU

RIŽI-BIŽI

CIKLA

PET:  TORTELINI U UMAKU OD 4 SIRA

POMIDOR SALATA

JABUKA

 

22.3.-26.3.2021.

 

PON: MANEŠTRA S JEČMOM

ŽIVOTINJSKO CARSTVO

UTO: PILEĆA JUHA

JUNEĆI GULAŠ, PENNE

POMIDOR SALATA

SRI: GOVEĐA JUHA

PILEĆI BATAK, RIŽA

ZELENA SALATA

ČET: PUREĆA JUHA

MUSAKA, KISELO VRHNJE

CIKLA

PET: POHANI SIR, KREM ŠPINAT

VINDINO DESERT

 

UZ RUČAK SU PONUĐENI SOK ILI ČAJ, VODA

I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE


Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija