2021-03-10 14:53:45 RUČAK 15.3.-26.3.2021. J E L O V N I K OPATIJA - RUČAK 15.3.-19.3.2021.
PON: PAŠTA FAŽOL KROASAN UTO: KREM JUHA OD BROKULE SVINJSKO PEČENJE KELJ S KRUMPIROM SRI: GOVEĐA JUHA ROLANI PUREĆI ZABATAK MLINCI ZELENA/RADIČ ČET: PILEĆA JUHA JUNEĆI ODREZAK U UMAKU RIŽI-BIŽI CIKLA PET: TORTELINI U UMAKU OD 4 SIRA POMIDOR SALATA JABUKA
22.3.-26.3.2021.
PON: MANEŠTRA S JEČMOM ŽIVOTINJSKO CARSTVO UTO: PILEĆA JUHA JUNEĆI GULAŠ, PENNE POMIDOR SALATA SRI: GOVEĐA JUHA PILEĆI BATAK, RIŽA ZELENA SALATA ČET: PUREĆA JUHA MUSAKA, KISELO VRHNJE CIKLA PET: POHANI SIR, KREM ŠPINAT VINDINO DESERT
UZ RUČAK SU PONUĐENI SOK ILI ČAJ, VODA I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE |
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija |