2022-05-03 13:02:21 RUČAK 9.5.-20.5.2022. J E L O V N I K OPATIJA - RUČAK 9.5.-13.5.2022.
PON: PROLJETNA MANEŠTRA DEBRICINKA, JAGODE UTO: GOVEĐA JUHA PUREĆI ODREZAK, RIŽA CIKLA SRI: PUREĆA JUHA PEČENJE OD MLJEVENOG MESA KRUMPIR S POVRĆEM ZELENA SALATA ČET: PILEĆA JUHA SVINJSKO PEČENJE VARIVO OD GRAŠKA I MRKVE VOĆE PET: POHANI SIR KREM ŠPINAT DESERT
16.5.-20.5.2022.
PON: TORTELLINI MILANESE VOĆE UTO: PUREĆA JUHA TELEĆI ODREZAK, MEKSIČKA RIŽA ZELENA SALATA SRI: PILETINA S POVRĆEM DESERT ČET: GOVEĐA JUHA ĆUFTE U UMAKU, PIRE KRUMPIR KRASTAVAC SALATA PET: RIŽOTO OD LIGANJA SALATA ZELENA/RADIČ VOĆE
UZ RUČAK SU PONUĐENI SOK, ČAJ ILI VODA, SEZONSKO VOĆE |
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija |