2022-05-03 13:02:21

RUČAK 9.5.-20.5.2022.

J E L O V N I K

OPATIJA - RUČAK

9.5.-13.5.2022.

 

PON: PROLJETNA MANEŠTRA

DEBRICINKA, JAGODE

UTO: GOVEĐA JUHA

PUREĆI ODREZAK, RIŽA

CIKLA

SRI:  PUREĆA JUHA

PEČENJE OD MLJEVENOG MESA

KRUMPIR S POVRĆEM

ZELENA SALATA

ČET: PILEĆA JUHA

SVINJSKO PEČENJE

VARIVO OD GRAŠKA I MRKVE

VOĆE

PET:  POHANI SIR

KREM ŠPINAT

DESERT

 

16.5.-20.5.2022.

 

PON: TORTELLINI MILANESE

VOĆE

UTO: PUREĆA JUHA

TELEĆI ODREZAK, MEKSIČKA RIŽA

ZELENA SALATA

SRI: PILETINA S POVRĆEM

DESERT

ČET: GOVEĐA JUHA

ĆUFTE U UMAKU, PIRE KRUMPIR

KRASTAVAC SALATA

PET: RIŽOTO OD LIGANJA

SALATA ZELENA/RADIČ

VOĆE

 

 

UZ RUČAK SU PONUĐENI SOK, ČAJ ILI VODA,

SEZONSKO VOĆE


Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija