2024-04-12 12:19:43

Ručak 15.4. - 10.5.2024.

15.4. – 19.4.

PON: PAŠTA FAŽOL SA SUHIM MESOM

KINDER PINGUI

 

UTO: GOVEĐA JUHA

MUSAKA OD KRUMPIRA, VRHNJE

KISELA SALATA

 

 

 

ČET: KREM JUHA OD GLJIVA

PUREĆI CORDON BLEU

ĐUVEČ

 

PET: PENNE U UMAKU OD TUNE

MIJEŠANA SALATA

KREMŠNITA

22.4. – 26.4.

PON: MANEŠTRA OD PROSA

DEBRICINKE, ŠLJIVA

 

UTO: GOVEĐA JUHA

PUREĆI ODREZAK U UMAKU, FARFALLE

ZELENA SALATA

 

SRI: PUREĆA JUHA

SVINJSKO PEČENJE, FINO VARIVO

VOĆE

 

ČET: KREM JUHA OD ŠPAROGA

PEČENA PILETINA S MLINCIMA

KUPUS SALATA

 

 

29.4. – 3.5.

PON: PROLJETNA MANEŠTRA, HRENOVKE

SLADOLED (KORNET)

 

UTO: POMIDOR JUHA

PILEĆI ŠTAPIĆI SA SEZAMOM,

KRUMPIR S BROKULOM

JABUKA

 

 

ČET: PILEĆA JUHA

SPAGHETTI BOLOGNESE

CIKLA

 

PET: POHANI FILET OSLIĆA

BLITVA S KRUMPIROM

STRACCIATELLA JOGURT

6.5. – 10.5.

PON: TORTELLINI S PRŠUTOM

UMAK MILANESE, SLADOLED

 

UTO: MESNO PEČENJE ŠTEFANI

RESTANI KRUMPIR, SALATA

 

SRI: ISTARSKA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM

KINDER BUENO

 

ČET: JUNEĆI GULAŠ S GLJIVAMA

DOMAĆI FUŽI

KUPUS SALATA

 

PET: RIŽOTO S LIGNJAMA

ZELENA SALATA, JAGODE

UZ RUČAK SU PONUĐENI VODA I ČAJ ILI SOK

I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE

 


Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija