preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

Projekti i programi Škole

PROJEKTI / PROGRAMI:

EKO
GLOBE
MULTIMEDIJA
UNICEF - STOP NASILJU
...

 


vijesti

Školi je dodijeljena Oznaka kvalitete za projekt 100. dan škole.

Autor: Fredi Glavan, 20. 6. 2017. 22:16

Šalje: info@etwinning.net

Datum: 20.6.2017. 10:32 (GMT+01:00)

Naslov: eTwinning Quality Label

Poštovani Biljana Mušan ("Rikard Katalinić Jeretov" Opatija),

Čestitamo! Upravo Vam je dodijeljena Ozaka kvalitete za projekt 100. dan škole.

Tijekom provedbe ovog nacionalnog eTwinning projekta korištene su pedagoške inovacije u svrhu što aktivnijeg uključivanja učenika u projektne aktivnosti. Projekt je integriran u kurikulum razreda uključenog u projekt. Komunikacija i suradnja partnerskih škola je ostvarena, međutim preporuča se koristiti manje skupine sastavljene od učenika iz više škola. Rezultati projekta predstavljeni su online te su vidljivi na TwinSpaceu, međutim nedostaju rezultati evaluacije projekta.

Srdačan pozdrav,
eTwinning Tim 

 [više]

CARNet - razvoj digitalno zrelih škola

Autor: Fredi Glavan, 16. 7. 2016. 14:16

2016-07-15 13:53:43

CARNet potpisao ugovor u vrijednosti od 227 milijuna kuna za razvoj digitalno zrelih škola

U prostorijama Hrvatske akademske i istraživačke mreže - CARNet, u petak 15. srpnja 2016. godine održano je svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“. Ukupna vrijednost ugovora iznosi više od 200 milijuna kuna (227.870.763,02 kuna), od čega se 85% financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a preostalih 15% predstavlja nacionalno sufinanciranje. Sredstva su namijenjena osiguranju IKT infrastrukture i opreme za škole te pružanju raznorodnih e-usluga pomoću kojih će se nastavni, poslovni i administrativni procesi u školama učiniti efikasnijim i transparentnijim. 

Ugovor su potpisali ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislav Tolušić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric i ravnatelj Hrvatske akademske i istraživačke mreže- CARNet Zvonimir Stanić.

Ravnatelj naše škole Fredi Glavan je ponosan:

"Ponosan sam što sam dio uprave CARNet-a i Radne skupine e-Škola. Čestitke svima!"

Više informacija o projektu „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola (pilot projekt)“, saznajte na web adresi http://www.carnet.hr/e-skole.

 [više]

 CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju