Ručak 15.4. - 10.5.2024.
Autor: Dejan Mihelčić, 12. 4. 2024.
15.4. – 19.4. PON: PAŠTA FAŽOL SA SUHIM MESOM KINDER PINGUI
UTO: GOVEĐA JUHA MUSAKA OD KRUMPIRA, VRHNJE KISELA SALATA
ČET: KREM JUHA OD GLJIVA PUREĆI CORDON BLEU ĐUVEČ
PET: PENNE U UMAKU OD TUNE MIJEŠANA SALATA KREMŠNITA |
22.4. – 26.4. PON: MANEŠTRA OD PROSA DEBRICINKE, ŠLJIVA
UTO: GOVEĐA JUHA PUREĆI ODREZAK U UMAKU, FARFALLE ZELENA SALATA
SRI: PUREĆA JUHA SVINJSKO PEČENJE, FINO VARIVO VOĆE
ČET: KREM JUHA OD ŠPAROGA PEČENA PILETINA S MLINCIMA KUPUS SALATA
|
29.4. – 3.5. PON: PROLJETNA MANEŠTRA, HRENOVKE SLADOLED (KORNET)
UTO: POMIDOR JUHA PILEĆI ŠTAPIĆI SA SEZAMOM, KRUMPIR S BROKULOM JABUKA
ČET: PILEĆA JUHA SPAGHETTI BOLOGNESE CIKLA
PET: POHANI FILET OSLIĆA BLITVA S KRUMPIROM STRACCIATELLA JOGURT |
6.5. – 10.5. PON: TORTELLINI S PRŠUTOM UMAK MILANESE, SLADOLED
UTO: MESNO PEČENJE ŠTEFANI RESTANI KRUMPIR, SALATA
SRI: ISTARSKA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM KINDER BUENO
ČET: JUNEĆI GULAŠ S GLJIVAMA DOMAĆI FUŽI KUPUS SALATA
PET: RIŽOTO S LIGNJAMA ZELENA SALATA, JAGODE |
UZ RUČAK SU PONUĐENI VODA I ČAJ ILI SOK
I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE