Ručak 4.11. - 29.11.2024.
Autor: Dejan Mihelčić, 30. 10. 2024.
4.11. – 8.11. PON: ISTARSKA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM, LOACKER
UTO: PILEĆA JUHA PEČENJE OD MLJEVENOG MESA JEČAM S POVRĆEM
SRI: MINESTRONE OD POVRĆA RAVIOLI OD BUNDEVE UMAK 4 VRSTE SIRA ZELENA SALATA
ČET: POMIDOR JUHA PUREĆA ŠNICLA U UMAKU PALENTA KOMPIRICA CIKLA
PET: RIŽOTO S KOZICAMA SALATA ZELENA/RADIČ RAFAELO TROKUT |
11.11. – 15.11. PON: PAŠTA FAŽOL SA SUHIM MESOM, VOĆE
UTO: KRUMPIR GULAŠ KUPUS SALATA
SRI: JUHA OD GLJIVA SVINJSKO PEČENJE PORILUK S KRUMPIROM
ČET: GOVEĐA JUHA ZAPEČENA TJESTENINA S PILETINOM I SIROM ZELENA SALATA
PET: BRODET OD MORSKOG PSA PALENTA, VOĆNA KOCKA |
19.11. – 22.11. UTO: JEČMIK, DEBRICINKA KREMŠNITA
SRI: PILEĆA JUHA DOMAĆE ŠURLICE UMAK BOLOGNESE CIKLA
ČET: GOVEĐA JUHA PEČENA PILETINA KRUMPIR S BROKULOM
PET: POHANI OSLIĆ KREM ŠPINAT STRACCIATELLA DESERT
|
25.11. – 29.11. PON: MANEŠTRA S LEĆOM I SUHIM MESOM, VOĆE
UTO: POMIDOR JUHA PUREĆE PEČENJE MEKSIČKA RIŽA
SRI: PUREĆA JUHA JUNEĆI GULAŠ, DOMAĆI NJOKI KUPUS SALATA
ČET: PILETINA S POVRĆEM BUENO
PET: RIŽOTO S LIGNJAMA MIJEŠANA SALATA ČOKO KOCKA
|