3.2. – 7.2.
PON: POHANA MOZZARELLA KREM ŠPINAT MAXI KING  
UTO: PUREĆA JUHA JUNEĆI GULAŠ SA ŠURLICAMA ZELENA SALATA  
SRI: JEČMIK SA SUHIM MESOM CHOCO LOCO  
ČET: GOVEĐA JUHA PEČENA PILETINA KRUMPIR S BROKULOM  
PET: RIŽOTO S KOZICAMA MIJEŠANA SALATA FRITULE
10.2. – 14.2.
PON: TJESTENINA BOLOGNESE SALATA ZELENA/RADIČ  
UTO: PILEĆA JUHA SVINJSKO PEČENJE DINSTANI KISELI KUPUS  
SRI: MANEŠTRA S POVRĆEM LOACKER  
ČET: PUREĆA JUHA TELEĆI RAGU S GRAŠKOM RIŽA, KUPUS SALATA  
PET: BRODET OD MORSKOG PSA PALENTA, ZELENA SALATA KROŠTULE
17.2. – 21.2.
PON: RAVIOLI S OVČJIM SIROM UMAK 4 VRSTE SIRA CIKLA  
UTO: PUREĆA JUHA SEGEDIN GULAŠ PALENTA, VOĆE  
SRI: PAŠTA FAŽOL DOMAĆA KOBASICA STRACCIATELLA DESERT  
ČET: PILEĆA JUHA ĆUFTE U UMAKU, PIRE KRUMPIR ZELENA SALATA  
PET: TJESTENINA S UMAKOM OD TUNE MIJEŠANA SALATA, BUENO
 
Uz ručak su ponuđeni voda i čaj ili sok te svježe sezonsko voće
Skip to content