3.3. – 7.3.
PON: REPA SA SUHIM MESOM, FRITULE  
UTO: PUREĆA JUHA SPAGHETTI BOLOGNESE ZELENA SALATA  
SRI: POHANI OSLIĆ BLITVA S KRUMPIROM VOĆNI GRČKI JOGURT
ČET: PILEĆA JUHA JUNEĆA ŠNICLA U UMAKU RIŽI BIŽI, CIKLA   PET: MANEŠTRA S POVRĆEM ŽIVOTINJSKO CARSTVO
10.3. – 14.3.
PON: RAVIOLI S PRŠUTOM UMAK 4 VRSTE SIRA, ZELENA SALATA STRACCIATELLA DESERT  
UTO: GOVEĐA JUHA PILEĆI RIŽOTO, CIKLA  
SRI: PAŠTA FAŽOL JABUKA  
ČET: PUREĆA JUHA PEČENI PILEĆI ZABATAK KRUMPIR S BROKULOM  
PET: BRODET OD LIGANJA PALENTA, MIJEŠANA SALATA PINGUI
17.3. – 21.3.
PON: JOTA SA SUHIM MESOM LOACKER  
UTO: GOVEĐA JUHA POHANA MOZZARELLA KREM ŠPINAT  
SRI: PILETINA S POVRĆEM BANANA  
ČET: PILEĆA JUHA SVINJSKO PEČENJE KUPUS NA PADELU  
PET: BAKALAR NA MORNARSKI MIJEŠANA SALATA MAXI KING
24.3. – 28.3.
PON: RAVIOLI SA SIROM UMAK MILANESE, ZELENA SALATA NARANČA
UTO: PILEĆA JUHA, PEČENJE ŠTEFANI RESTANI KRUMPIR, CIKLA
SRI: GRAH S KOBASICAMA BUENO  
ČET: PUREĆA JUHA JUNEĆI GULAŠ, NJOKI KUPUS SALATA  
PET: RIŽOTO S KOZICAMA MIJEŠANA SALATA, JABUKA
Uz ručak su ponuđeni voda, čaj ili sok te svježe sezonsko voće
Skip to content