3.3. – 7.3. PON: REPA SA SUHIM MESOM, FRITULE UTO: PUREĆA JUHA SPAGHETTI BOLOGNESE ZELENA SALATA SRI: POHANI OSLIĆ BLITVA S KRUMPIROM VOĆNI GRČKI JOGURT ČET: PILEĆA JUHA JUNEĆA ŠNICLA U UMAKU RIŽI BIŽI, CIKLA PET: MANEŠTRA S POVRĆEM ŽIVOTINJSKO CARSTVO | 10.3. – 14.3. PON: RAVIOLI S PRŠUTOM UMAK 4 VRSTE SIRA, ZELENA SALATA STRACCIATELLA DESERT UTO: GOVEĐA JUHA PILEĆI RIŽOTO, CIKLA SRI: PAŠTA FAŽOL JABUKA ČET: PUREĆA JUHA PEČENI PILEĆI ZABATAK KRUMPIR S BROKULOM PET: BRODET OD LIGANJA PALENTA, MIJEŠANA SALATA PINGUI |
17.3. – 21.3. PON: JOTA SA SUHIM MESOM LOACKER UTO: GOVEĐA JUHA POHANA MOZZARELLA KREM ŠPINAT SRI: PILETINA S POVRĆEM BANANA ČET: PILEĆA JUHA SVINJSKO PEČENJE KUPUS NA PADELU PET: BAKALAR NA MORNARSKI MIJEŠANA SALATA MAXI KING | 24.3. – 28.3. PON: RAVIOLI SA SIROM UMAK MILANESE, ZELENA SALATA NARANČA UTO: PILEĆA JUHA, PEČENJE ŠTEFANI RESTANI KRUMPIR, CIKLA SRI: GRAH S KOBASICAMA BUENO ČET: PUREĆA JUHA JUNEĆI GULAŠ, NJOKI KUPUS SALATA PET: RIŽOTO S KOZICAMA MIJEŠANA SALATA, JABUKA |