31.3. – 4.4.
PON: GOVEĐA JUHA POHANA PILETINA, ĐUVEČ  
UTO: PILEĆA JUHA SVINJSKO PEČENJE KRPICE SA ZELJEM  
SRI: ISTARSKA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM, KROŠTULE  
ČET: KRUMPIR GULAŠ KUPUS SALATA, NARANČA  
PET: POHANI OSLIĆ BLITVA S KRUMPIROM MUFFIN SA ŠUMSKIM VOĆEM
7.4. – 11.4.
PON: POHANA MOZZARELLA KREM ŠPINAT, GRČKI JOGURT VOĆNI  
UTO: GOVEĐA JUHA TELEĆI ODREZAK U UMAKU MEKSIČKA RIŽA MIJEŠANA SALATA  
SRI: MANEŠTRA S POVRĆEM BUENO  
ČET: PUREĆA JUHA MUSAKA OD KRUMPIRA KISELO VRHNJE, CIKLA  
PET: TJESTENINA S UMAKOM OD TUNE ZELENA SALATA, JABUKA
14.4. – 16.4.  
PON: PUREĆA JUHA DOMAĆE ŠURLICE, BOLOGNESE MIJEŠANA SALATA  
UTO: GOVEĐA JUHA PEČENA PILETINA FINO VARIVO  
SRI: MANEŠTRA OD SLANUTKA, LEĆE I PROSA SA SUHIM MESOM KINDER JAJE    
                               22.4. – 25.4.  
UTO: PAŠTA FAŽOL SA SUHIM MESOM BANANA  
SRI: PILEĆA JUHA ĆUFTE U UMAKU PIRE KRUMPIR, CIKLA  
ČET: GOVEĐA JUHA POHANI PILEĆI FILE VARIVO OD GRAŠKA I MRKVE CHOCO LOCO  
PET: ZELENI REZANCI S UMAKOM OD KOZICA, ZELENA SALATA ČOKOLADNA TORTICA
Uz ručak su ponuđeni voda i čaj ili sok i svježe sezonsko voće
Skip to content