28.4. – 30.4.    
PON: MANEŠTRA S POVRĆEM MLIJEČNI SLADOLED  
UTO: SVINJSKO PEČENJE ĐUVEČ GRČKI VOĆNI JOGURT  
SRI: PILETINA S POVRĆEM JAGODA    
5.5. – 9.5.
PON: DOMAĆE ŠURLICE UMAK BOLOGNESE, CIKLA STRACCIATELLA DESERT
UTO: PUREĆA JUHA CORDON BLEU FINO VARIVO
SRI: MANEŠTRA S PROSOM I SLANUTKOM DOMAĆE KOBASICE, VOĆE
ČET: JUNEĆI ODREZAK U UMAKU PALENTA POMIDOR SALATA  
PET: RAVIOLI SA SIROM UMAK 4 VRSTE SIRA, MIJEŠANA SALATA SLADOLED
12.5. – 16.5.
PON: POHANA MOZZARELLA KREM ŠPINAT, MAXI KING  
UTO: JUNEĆI GULAŠ, TJESTENINA ZELENA SALATA
SRI: JEČMIK SA SUHIM MESOM BANANA  
ČET: PEČENA PILETINA KRUMPIR S BROKULOM MARELICA  
PET: BRODET OD MORSKOG PSA PALENTA, MIJEŠANA SALATA PINGUI
19.5. – 23.5.
PON: TORTELINI SA SIROM UMAK MILANESE, ZELENA SALATA SLADOLED
UTO: TELEĆI ODREZAK U UMAKU RIŽA, CIKLA  
SRI: PROLJETNA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM, BUENO  
ČET: SPAGHETTI, PUREĆI BOLOGNESE KRASTAVAC SALATA  
PET: POHANI OSLIĆ BLITVA S KRUMPIROM JAGODE
Uz ručak su ponuđeni voda i čaj ili sok i svježe sezonsko voće
Skip to content