26.5. – 29.5.    
PON: CORDON BLEU ĐUVEČ, JAGODA  
UTO: TJESTENINA S UMAKOM OD TUNE ZELENA SALATA  
SRI: PILETINA S POVRĆEM MLIJEČNI SLADOLED  
ČET: POHANI PILEĆI FILE FINO VARIVO, DESERT    
2.6. – 6.6.
PON: ISTARSKA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM, JAGODA  
UTO: TELEĆE ŠNICLE U UMAKU PIRE KRUMPIR, KRASTAVAC SALATA  
SRI: SPAGHETTI BOLOGNESE CIKLA, BANANKO  
ČET: PEČENA PILETINA DOMAĆI MLINCI POMIDOR SALATA  
PET: RIŽOTO S LIGNJAMA ZELENA SALATA RAFAELO TROKUT
9.6. – 13.6.
PON: PILEĆI KROKETI SA ŠUNKOM I SIROM FINO VARIVO, MARELICA  
UTO:  RAVIOLI S OVČJIM SIROM SALSA S PANCETOM KRASTAVAC SALATA
SRI: PROLJETNA MANEŠTRA S KOBASICAMA KREMŠNITA  
ČET: PUNJENE PAPRIKE PIRE KRUMPIR ZELENA SALATA  
PET: ONION RINGS ĐUVEČ, SLADOLED
                                
UZ RUČAK SU PONUĐENI VODA I ČAJ ILI SOK I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE
Skip to content