6.10. – 10.10.  
PON: PAŠTA FAŽOL SA SUHIM MESOM, MAXI KING  
UTO: CORDON BLEU, RESTANI KRUMPIR, POMIDOR SALATA  
SRI: SVINJSKO PEČENJE, ĐUVEČ  
ČET:  TJESTENINA ŠKOLJKICE, PUREĆI BOLOGNESE, CIKLA  
PET: POHANA MOZZARELLA, KREM ŠPINAT, MANDARINA
13.10. – 17.10.  
PON: ISTARSKA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM, BUENO  
UTO: JUNEĆI RAGU S GRAŠKOM RIŽA, KRASTAVAC SALATA  
SRI: PEČENA PILETINA, VARIVO GRAŠAK/MRKVA, VOĆE  
ČET: SVINJSKA ŠNICLA U UMAKU, PALENTA, ZELENA SALATA  
PET: PENNE, UMAK S KOZICAMA, MIJEŠANA SALATA
20.10. – 24.10.  
PON: GRAH S KOBASICOM, RAFAELO TROKUT  
UTO: DOMAĆE ŠURLICE, UMAK BOLOGNESE, CIKLA  
SRI: POHANA PILETINA, FINO VARIVO, VOĆE  
ČET:  TELEĆA ŠNICLA U UMAKU, RIŽI-BIŽI, KRASTAVAC SALATA  
PET: POHANI OSLIĆ, BLITVA S KRUMPIROM, MILCHSCHNITTE    
27.10. – 31.10.  
PON: MANEŠTRA S POVRĆEM, KROASAN  
UTO: MESNO PEČENJE ŠTEFANI, PORILUK S KRUMPIROM, VOĆE  
SRI: PILETINA S POVRĆEM, ŽIVOTINJSKO CARSTVO  
ČET: PUREĆI MEDALJONI SA SIROM, PIRE KRUMPIR, CIKLA  
PET: RIŽOTO S LIGNJAMA, MIJEŠANA SALATA, TORTICA
UZ RUČAK SU PONUĐENI VODA I ČAJ ILI SOK
I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE
Skip to content