6.10. – 10.10. PON: PAŠTA FAŽOL SA SUHIM MESOM, MAXI KING UTO: CORDON BLEU, RESTANI KRUMPIR, POMIDOR SALATA SRI: SVINJSKO PEČENJE, ĐUVEČ ČET: TJESTENINA ŠKOLJKICE, PUREĆI BOLOGNESE, CIKLA PET: POHANA MOZZARELLA, KREM ŠPINAT, MANDARINA | 13.10. – 17.10. PON: ISTARSKA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM, BUENO UTO: JUNEĆI RAGU S GRAŠKOM RIŽA, KRASTAVAC SALATA SRI: PEČENA PILETINA, VARIVO GRAŠAK/MRKVA, VOĆE ČET: SVINJSKA ŠNICLA U UMAKU, PALENTA, ZELENA SALATA PET: PENNE, UMAK S KOZICAMA, MIJEŠANA SALATA |
20.10. – 24.10. PON: GRAH S KOBASICOM, RAFAELO TROKUT UTO: DOMAĆE ŠURLICE, UMAK BOLOGNESE, CIKLA SRI: POHANA PILETINA, FINO VARIVO, VOĆE ČET: TELEĆA ŠNICLA U UMAKU, RIŽI-BIŽI, KRASTAVAC SALATA PET: POHANI OSLIĆ, BLITVA S KRUMPIROM, MILCHSCHNITTE | 27.10. – 31.10. PON: MANEŠTRA S POVRĆEM, KROASAN UTO: MESNO PEČENJE ŠTEFANI, PORILUK S KRUMPIROM, VOĆE SRI: PILETINA S POVRĆEM, ŽIVOTINJSKO CARSTVO ČET: PUREĆI MEDALJONI SA SIROM, PIRE KRUMPIR, CIKLA PET: RIŽOTO S LIGNJAMA, MIJEŠANA SALATA, TORTICA |
I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE