| 3.11. – 7.11. PON: PAŠTA FAŽOL SA SUHIM MESOM MARUN KOCKA UTO: KREM JUHA OD GLJIVA PEČENA PILETINA S MLINCIMA KISELA PAPRIKA SRI: TJESTENINA BOLOGNESE CIKLA ČET: GOVEĐA JUHA PUREĆA ŠNICLA U UMAKU MEKSIČKA RIŽA PET: POHANI FILET INĆUNA BLITVA S KRUMPIROM PLOČICA OD ŽITARICA | 10.11. – 14.11. PON: MANEŠTRA OD PROSA I SLANUTKA MUFFIN SA ŠUMSKIM VOĆEM UTO: ĆUFTE U UMAKU PIRE KRUMPIR, ZELENA SALATA SRI: JUHA OD POVRĆA SVINJSKO PEČENJE DINSTANI KISELI KUPUS ČET: PUREĆA JUHA POHANA PILETINA PEČENI KRUMPIR, KUPUS SALATA PET: TJESTENINA S TUNOM SALATA ZELENA/RADIČ LOACKER |
| 19.11. – 21.11. SRI: JEČMIK SA SUHIM MESOM STRACCIATELLA DESERT ČET: JUNEĆI GULAŠ NJOKI OD KRUMPIRA, CIKLA PET: POHANA MOZZARELLA KREM ŠPINAT KINDER BUENO | 24.11. – 28.11. PON: TORTELLINI S PURETINOM POMIDOR SALSA GRČKI JOGURT OD JAGODE UTO: GOVEĐA JUHA TJESTENINA ŠKOLJKICE PUREĆI BOLOGNESE, CIKLA SRI: MANEŠTRA OD POVRĆA VOĆE ČET: PEČENI PILEĆI ZABATAK ZAPEČENA BROKULA, CHOCO-LOCO PET: BAKALAR NA MORNARSKI DOMAĆI KROASAN |
I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE