3.11. – 7.11.  
PON: PAŠTA FAŽOL SA SUHIM MESOM
MARUN KOCKA  
UTO: KREM JUHA OD GLJIVA
PEČENA PILETINA S MLINCIMA
KISELA PAPRIKA  
SRI: TJESTENINA BOLOGNESE
CIKLA  
ČET:  GOVEĐA JUHA
PUREĆA ŠNICLA U UMAKU
MEKSIČKA RIŽA  
PET: POHANI FILET INĆUNA
BLITVA S KRUMPIROM
PLOČICA OD ŽITARICA
10.11. – 14.11.  
PON: MANEŠTRA OD PROSA I SLANUTKA
MUFFIN SA ŠUMSKIM VOĆEM  
UTO: ĆUFTE U UMAKU
PIRE KRUMPIR, ZELENA SALATA  
SRI: JUHA OD POVRĆA
SVINJSKO PEČENJE
DINSTANI KISELI KUPUS  
ČET: PUREĆA JUHA
POHANA PILETINA
PEČENI KRUMPIR, KUPUS SALATA  
PET: TJESTENINA S TUNOM
SALATA ZELENA/RADIČ
LOACKER
19.11. – 21.11.    
SRI: JEČMIK SA SUHIM MESOM
STRACCIATELLA DESERT  
ČET:  JUNEĆI GULAŠ
NJOKI OD KRUMPIRA, CIKLA  
PET: POHANA MOZZARELLA
KREM ŠPINAT
KINDER BUENO    
24.11. – 28.11.  
PON: TORTELLINI S PURETINOM
POMIDOR SALSA
GRČKI JOGURT OD JAGODE  
UTO: GOVEĐA JUHA
TJESTENINA ŠKOLJKICE
PUREĆI BOLOGNESE, CIKLA  
SRI: MANEŠTRA OD POVRĆA
VOĆE  
ČET: PEČENI PILEĆI ZABATAK
ZAPEČENA BROKULA, CHOCO-LOCO  
PET: BAKALAR NA MORNARSKI
DOMAĆI KROASAN
UZ RUČAK SU PONUĐENI VODA I ČAJ ILI SOK
I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE
Skip to content