preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

 

Stranice Školskog sportskog društva (ŠSD)

 


Vijesti iz sportskog života škole

BRAĆA DUJMIĆ

Autor: Marijana Mavić, 26. 11. 2020. 13:40

Lucijan i Len Dujmić, uspješni vaterpolisti Opatije 1981 i hrvatski reprezentativci, dio su i naše škole. Stariji Lucijan bivši je učenik 8.c razreda dok je mlađi Len sadašnji učenik 7.b.

 

 [više]

ČESTITAMO, PATRIK!

Autor: Marijana Mavić, 13. 10. 2020. 10:04

Proteklog vikenda, od 10. do 11.10, na Viru je održano Državno prvenstvo u sportskom ribolovu štapom s obale za kategorije U-16 i U-21. Patrik Uhač osvojio je ekipnu broncu do16 godina te je svojim rezultatom  osigurao ulazak na razigravanja za Svjetsko prvenstvo koje bi se, ovisno o situaciju vezanu uz Covid 19, trebalo održati u Irskoj.
 
Zaslužiti priliku za razigravanje radi odlaska na tako veliko natjecanje veliki je uspjeh za jednog trinaestogodišnjaka. Bravo, Patrik i puno uspjeha u daljnjim natjecanjima! 

Željka Božić Kučić

 [više]

BRAVO, PATRIK!

Autor: Marijana Mavić, 1. 10. 2020. 09:22

Međužupanijsko natjecanje u sportskom ribolovu za kategoriju juniora do 16 godina – štapom s obale održano je 26. i 27. rujna 2020 na južnoj obali brodogradilišta „3. maj“ i na lukobranu riječke luke.

Patrik Uhač, učenik 8.c razreda naše škole, plasirao se na državno natjecanje koje će se održati na Viru i to u pojedinačnoj konkurenciji zauzevši 3. mjesto te u momčadskom dijelu zauzevši 2. mjesto. Čestitke Patriku sa željom da ponovi  uspjeh i na državnom natjecanju. 


Željka Božić Kučić

 [više]

ČESTITAMO, LEN!

Autor: Marijana Mavić, 16. 9. 2020. 13:11

Opatijski vaterpolisti u kategoriji mlađih kadeta osvojili su četvrto mjesto na završnom turniru Kupa Hrvatske koji se održao u Zagrebu, na bazenu SRC Šalata. Najbolji strijelac završnice bio je učenik 7.b razreda naše škole, Len Dujmić, s ukupno 33 postignuta gola.

Za Opatijce su nastupili: Andrija Miklić, Frane Grčević, Dario Ban, Dominik Kolak, Dani Milošević, Len Dujmić, Matej Banko, Žan Roko Domijan, Nikola Knežević, Mauro Liber, Luka Fatović, Niko Sošić, Tone Korić i Frane Vlah.

Među navedenim imenima krije se još učenika naše škole.

Čestitamo klubu i svim igračima!

 [više]

OBILJEŽAVANJE 7. OPATIJSKOG SPORTSKOG DANA

Autor: Marijana Mavić, 15. 9. 2020. 10:28

Dana 10.rujna 2020. učenici naše škole obilježili su 7. Opatijski sportski dan. Iako su okolnosti malo izmijenjene, učiteljice i učenici su na razne načine dali svoj doprinos te vam donosimo pregled samo nekih da vidite kako nam je bilo veselo:

 [više]

OBILJEŽAVANJE 7. OPATIJSKOG SPORTSKOG DANA OVE SE GODINE ZBOG POSEBNIH OKOLNOSTI UVJETOVANIH KORONAVIRUSOM ODRŽAVA U VIRTUALNOM OKRUŽENJU.

Autor: Marijana Mavić, 10. 9. 2020. 12:38

 

Obilježavanje Opatijskog sportskog dana pod motom „Reci DA sportu u Opatiji“  i Hrvatskog olimpijskog dana održava se već sedmu godinu zaredom u organizaciji Sportskog saveza grada Opatije, s ciljem edukacije i informiranja djece, mladih i građana o dobrobiti sporta i rekreacije te upoznavanja javnosti s lokalnom sportskom zajednicom, uz pomoć Osnovne škole „R. K. Jeretov“, Društva „Naša djeca“, Kluba za športsku rekreaciju „Gorovo“ i Dječjeg vrtića „Opatija, a pod pokroviteljstvom Grada Opatije i Zajednice sportova PGŽ-a. Ova je manifestacija dio Kurikuluma Osnovne škole „R. K. Jeretov“ te je tijekom proteklih godina kroz aktivnosti održane u Sportskoj dvorani prošlo preko 4 tisuće učenika, a više od 50 opatijskih udruga predstavilo je sportske i druge aktivnosti za djecu.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju