preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

Nova cesta 53; telefon: (051) 703 910; email: rkj@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
Zgrada Volosko: (051) 701 279
Područne škole: Ičići (051) 704 311; Veprinac (051) 299 082
Ovo je portal vijesti rada škole koji stvaraju učenici, učitelji i suradnici.
Sve važne trajnije obavijesti nalaze se na Vršnom web mjestu škole (otvara novi prozor preglednika).


Vijesti iz natjecanja do 2012.g.

Primanje za učenike i mentore, prvonagrađene na državnim i međunarodnim natjecanjima i smotrama

Autor: Dragica Rade, 14. 6. 2012. 14:15

U utorak, 12. lipnja 2012. godine, u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja (Rijeka, Muzejski trg 1) održano je svečano primanje za učenike i mentore, prvonagrađene na međunarodnim i državnim natjecanjima, sportskim natjecanjima, smotrama znanja, vještina i umijeća za učenike osnovnih i srednjih škola.

Nagrađeni su Matea Ivaničić, 8.c, Tin Aganović, 7.b i Jure Šunić, 7b i njihova mentorica Dragica Rade za nagrađeni projekt na GLOBE smotri te Ivo Radetić, 8.a i mentorica Milana Međimorec za novinarski rad na smotri Lidrano.

 

 

 [više]

28. Dani Ante Kovačića

Autor: Saša Bačić, Vlatka Crnković, 5. 6. 2012. 09:15

Dana 5. lipnja 2012. učenici Luka Županović, Ivo Radetić, Johann Spurling, Larisa Šimunić, Katja Knežević i Petra Peloza, sa svojim mentoricama Vlatkom Crnković i  Milanom Međimorec, nazočili su manifestaciji 28. Dani Ante Kovačića, na kojoj su im uručene nagrade i pohvale za literarne i novinarske radove poslane na Natječaj Ivica Kičmanović. Kako je riječ o izuzetnom uspjehu gore navedenih učenika, nagrada je uručena i samoj školi kao i mentorima.

 [više]

Majdino i Martinino "Naj djelo"

Autor: Fredi Glavan, 1. 6. 2012. 12:47

Majda Brozina i Martina Kos,

učenice OŠ »Rikard Katalinić Jeretov« iz Opatije,dobitnice su ovogodišnje nagrade za »Naj dječje djelo«. Nagrada im je pripala za predano obavljanje volonterskog rada s djecom iz Društva Naša djeca Opatija, a to je obznanjeno na jučerašnjoj, petoj sjednici osmog saziva Dječjega gradskog vijeća Opatije u vijećnici Grada Opatije.

Čestitamo u ime škole!

(cjelovit članak je objavljen u Novom listu, 1. lipnja 2012.)

 [više]

Državno natjecanje iz biologije u znanju

Autor: Marija Popović, 28. 5. 2012. 17:57

Na Državnom natjecanju iz Biologije koje se održalo 7.-11.svibnja 2012. u Poreču Matea Ivaničić iz 8.c razreda je osvojila 3.mjesto.

Čestitamo učenici i mentorici!

 

 [više]

Državno natjecanje iz njemačkog jezika

Autor: Dragica Rade, 28. 5. 2012. 14:52

Od 13. do 15. svibnja 2012. godine održano je u Makarskoj Državno natjecanju u znanju iz njemačkog jezika.

U pratnji mentorice Lorete Jeknić, prof. učenik Joy Gärtner osvoji je 4. mjesto.

Loreta Jeknić, prof.

 [više]

Natječaj Čakavčići pul Rojngi

Autor: Kristian Tončić, 24. 5. 2012. 12:47

    Na natječaju „Čakavčići pul Ronjgi“  između 498 pristiglih pjesama i priča na čakavskom izričaju , pjesma „Pismo Maloga Učkarića“  literarni  uradak učenice Angelike Vunić, osvojila je 3. nagradu . Njena mentorica je Vlatka Crnković .

Pod opširnije pročitate cijeli uradak.

 [više]

Dani Ante Kovačića

Autor: Kristian Tončić, 23. 5. 2012. 13:40

Nagrađena škola, mentori i učenici

            Ove godine Matica hrvatska u suradnji sa Školskom knjigom i Našom djecom po 28. put organizira Dane Ante Kovačića  na kojem sudjeluju učenici osnovnih škola s područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Vojvodine.  Veliki je uspjeh  na ovom natjecanju  doživjela naša škola koja je dobila čak šest nagrada i tri pohvale te time bila jedna od najuspješnijih.  Učenici, mladi pisci koji su bili uspješni: Ivo Radetić iz 8.a, Petra Peloza, Katja Knežević i Luka Županović iz 6.a pod vodstvom profesorice Milane Međimorec, te Johann Spurling iz 7.a i Larisa Šimunić iz 7. b  čija je mentorica bila profesorica Vlatka Crnković. Posebno značajne nagrade bile su one za jednu od deset najuspješnijih škola i za jednu od dvanaest najuspješnijih mentora koju su dobile profesorice Milana Međimorec i Vlatka Crnković. Nagrade i pohvale će biti uručene 5. lipnja na 28. Danima Ante Kovačića u Zagrebu. Čestitamo!

                                                                                  Luka Županović, 6. a

Pod opširnije možete u cijelosti pronaći nagrađene literarne i novinarske radove.

 [više]

Državni susret Europa u školi

Autor: Milana Međimorec, Kristian Tončić, 22. 5. 2012. 12:45

Na dodjeli

Dana 9. svibnja 2012. godine u Europskom domu u Zagrebu održala se dodjela  nagrada za najuspješnije učenike u likovnom, glazbenom i literarnom izričaju. Ove godine tema za učenike i mladež bila je Europska godina aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti. Našu školu su na državnoj razini predstavljala dva učenika: Noah Hrvatin, učenik 4.c razreda koji je u likovnom izričaju osvojio 10. mjesto za dobnu skupinu od prvog do četvrtog razreda i Luka Županović, učenik 6.a razreda koji je u literarnom izričaju s radom Baštinio sam ljubav osvojio 6. mjesto za dobnu skupinu od petog do osmog razreda. Mentori su im bile učiteljice Gordana Lenić i Milana Međimorec. Nakon dodjele nagrada i zakuske  učenici su prošetali zagrebačkom Ilicom i Gornjim gradom. U ugodnoj atmosferi popraćenoj radošću zbog uspjeha, učenici Primorsko - goranske županije su se  u  16. 00 sati zaputili kućama.

 

                                                                                              Luka Županović, 6.a

 [više]

Likovni i literarni natječaj “ Što znam o Vukovaru”

Autor: Saša Bačić, Biljana Mušan, 21. 5. 2012. 08:36

Iserlohn-Zuerich 2012. godine

Povodom 20. obljetnice pada Vukovara  Hrvatska kulturna zajednica u Švicarskoj organizirala je likovni i literarni natječaj na temu “ Što znam  o Vukovaru”.

Na sudjelovanje se prijavio veliki broj djece iz Hrvatske i iseljeništva od   prvog do osmog razreda osnovne škole. U uži krug izbora su ušli literarni radovi učenica 4. a razreda Inge Juričić i Eleonore Glavan. Literarne radove možete pročitati u cijelosti na web stranici
HRVATSKE KULTURNE ZAJEDNICE U ŠVICARSKOJ.

Biljana Mušan, učitelj

 [više]

Državna smotra i natjecanje GLOBE škola

Autor: Dragica Rade, 17. 5. 2012. 15:41

U Labinu se od 13. do 15. svibnja 2012. održala 15. Državna smotra i natjecanje GLOBE škola . Sudjelovalo je 36 osnovnih i 16 srednjih škola. Našu školu su predstavljali učenici Matea Ivaničić, 8.c, Tin Aganović, 7.b i Jure Šunić, 7.b zajedno s mentoricom Dragicom Rade.

U orijentacijskom natjecanju osvojili smo 8. mjesto, dobili smo priznanje za ustrajnu 15-godišnju provedbu Programa GLOBE i nagrađeni smo za projekt pod nazivom "Kratkoročna prognoza vremena promatranjem oblaka".

 

 [više]

Državna nagrada „Tradicija i suvremenost…“

Autor: Saša Bačić, Sonja Rubinić Tripar, 12. 5. 2012. 13:03

Izvješće o prisustvovanju izložbi dječjih radova „Tradicija i suvremenost- biološka raznolikost republike Hrvatske“:

Pokrovitelj je Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta RH. Navedeni skup održao se 12.05.2012. u Muzeju Mimara u Zagrebu. Natječaju se odazvalo 216 osnovnih škola i 8 centara za djecu s posebnim potrebama. Pristiglo je 2326 učeničkih radova, a 343 rada su odabrana za izložbu. Povjerenstvo za prosudbu te predsjednik, prof. Emil Robert Tanay odabralo je najbolje radove, dodijelilo 16 nagrada i 22 pohvale učenicima te diplome likovnih pedagozima i školama. Među prvih 16 nalazi se rad  KARLA BEZINOVIĆA, učenika 5.a. Osim nagrađenog rada, na izložbi su izloženi radovi Renea Turkovića i Laure Selihar učenika 6.b razreda. Izložba će biti otvorena do 24. Svibnja 2012.god. Mentorica Sonja Rubinić i škola dobili su diplomu za uspješno razvijanje likovnog stvaralaštva u nastavi likovne kulture.

Mentorica: Sonja Rubinić-Tripar

 [više]

Županijska nagrada „Volim Hrvatsku 2012“

Autor: Saša Bačić, 8. 5. 2012. 13:12

U sklopu edukativno-ekološkog projekta „Volim Hrvatsku 2012“ turističke zajednice Kvarnera, naša škola je sudjelovala slanjem likovnog rada na temu „Djeca- čuvari prirode“. Od ukupno pristiglih 39 radova iz 23 osnovne škole i 20 vrtića naše županije, rad učenice 7.c razreda Doroteje Memeti (mentorice Sonje Rubinić) proglašen je najboljim.

Priznanja i nagrade su dodijeljene 8.svibnja 2012.g.  u Prirodoslovnom muzeju u Rijeci.

Prof. Sonja Rubinić

 [više]

Županijsko natjecanje "Sigurno u prometu"

Autor: Dragana Karamarko, 5. 5. 2012. 23:15

Ekipa naše Škole

 

Na ovogodišnjem 20. Natjecanju učenika osnovnih škola iz poznavanja prometnih propisa i sigurnosnih pravila, te upravljanja biciklom "Sigurno u prometu"  koje je održano 04.05.2012. u  Domu Mladih - Rijeka, Laginjina 15, s početkom u 8.00 sati sudjelovala je ekipa učenika naše Škole koju su činili:

 

   1. Lea Kotević  5.a

   2. Laura Dian  5.a

   3. Dorian Ivaničić 5.b

   4. Roko Perinić  6.b

   Voditeljica ekipe: Dragana Karamarko, prof.

 

 [više]

Prvo mjesto na Natječaju „Lijepa naša „

Autor: Saša Bačić, Vlatka Crnković, Dragana Karamarko, 4. 5. 2012. 11:11

 

U petak , 4.svibnja 2012. , u Zagrebu , održana je Državna svečanost Eko-škola .

 Tom prilikom uručene su nagrade i najuspješnijim učenicima , autorima literarnih uradaka eko-tematike , te njihovim mentorima .

   Dominiku Zahiroviću , učeniku 7. razreda , dodijeljena je nagrada za pjesmu „ Ne bacajmo karton i papir ! „ , koja je  na  državnoj razini , u kategoriji učenika 5.-8. r., osvojila 1. mjesto  Njegova mentorica je Vlatka Crnković .

               Nagrađenu pjesmu donosimo u cijelosti .

                                                          Čestitamo !

 [više]

Nagrađen Karlo Bezinović za likovni rad

Autor: Saša Bačić, Sonja Rubinić Tripar, 23. 4. 2012. 09:08

Na natječaju „Tradicija i suvremenost – Biološka raznolikost Republike Hrvatske u likovnom izričaju djece“ nagrađen je učenik Karlo Bezinović iz 5. a razreda za originalni likovni rad.

Mentor učenika: Sonja Rubinić-Tripar

 [više]

Eko-kviz Lijepa naša

Autor: Liljana Host, 18. 4. 2012. 13:07

Eko-ekipa s mentoricomDržavni Eko-kviz Lijepa naša održao se u Zadru od 15. do 17. travnja 2012. Našu su školu predstavljali učenici:

Karlo Brckan, 5.a

Stella Hrvatin, 6.c

Adrian Šaina, 7.a

Manuel Žic, 8.a

pod vodstvom mentorice Liljane Host.

 [više]

Državna smotra Lidrano 2012.

Autor: Kristian Tončić, Milana Međimorec, Saša Bačić, Ivo Radetić, 15. 4. 2012. 11:57

Po dvadeset i prvi put 

Hrvatska državna Smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva, koja okuplja najbolje literarne i novinarske radove učenika, najuspješnije u pojedinačnom i skupnom scenskom izrazu, te najbolje školske listove, ove se godine, kao i dvije prethodne, održala u Šibeniku. Da budemo što točniji, cijelo događanje odvijalo se u hotelskom naselju Solaris, nedaleko Šibenika        

 

 

                                        Ivo prima nagradu prosudbene komisije                   .

 [više]

Učenici pozvani na Državno natjecanje iz biologije

Autor: Marija Popović, 31. 3. 2012. 13:01

Matea Ivaničić učenica 8.c razreda OŠ Rikard Katalinić Jeretov Opatija, pozvana je na Državno natjecanje iz biologije u znanju, koje će se održati u Poreču od 07. do 10. svibnja 2012.          Mentorica: Marija Popović, prof.

 [više]

Pozvani na državnu Smotru LiDraNo

Autor: Saša Bačić, Milana Međimorec, 30. 3. 2012. 12:02

Najuspješniji na županijskom LiDraNu, Ivana Vidas i Ivo Radetić s mentoricom

Na državnu Smotru LiDraNo 2012. u kategoriji samostalnog novinarskog izraza u Šibenik odlazi učenik Ivo Radetić iz 8.a razreda, a njegova voditeljica je Milana Međimorec. Želimo im da se lijepo provedu.

 [više]

Pozvani na Državno natjecanje iz njemačkog jezika

Autor: Saša Bačić, 30. 3. 2012. 08:36

Na Državno natjecanje iz njemačkog jezika je pozvan
Joy Gärtner učenik 8.c razreda.
Mentor: Loreta Jeknić, prof.

 [više]

Pozvani na Državno natjecanje iz fizike

Autor: Saša Bačić, 27. 3. 2012. 17:31

Na županijskom natjecanju iz fizike
učenik 8.a razreda Manuel Žic osvojio je 3. mjesto
i pozvan je na Državno natjecanje.

Mentor: Ibrahim Berbić, prof.

 [više]

Županijsko natjecanje u pružanju prve pomoći

Autor: Saša Bačić, Jasminka Rađenović, 24. 3. 2012. 14:23

Na županijskom natjecanju u pružanju prve pomoći u subotu 24. ožujka naša škola je osvojila prvo mjesto !

Čestitke pobjedničkoj ekipi:

Demi Vancaš, Sarah Kapitanić, Valerio Mršić iz 8.a
Rajmond Kolaj, Veronika Mahač, Mauro Mandić iz 7.b

Mentor je voditeljica iz Crvenog križa Rajka Mušćo

Ekipa se tako plasirala dalje na međužupanijsko natjecanje  koje se održava u Gospiću 21. travnja 2012. godine.

 [više]

Županijsko natjecanje iz talijanskog jezika

Autor: Saša Bačić, 19. 3. 2012. 13:01

Na Županijskom natjecanju u znanju iz talijanskog jezika održanom u Rijeci 19. ožujka

Lara Stefanović iz 8.c zauzela je 2. mjesto.

Mentor: Loreta Jeknić

 [više]

Županijsko natjecanje u stolnom tenisu za djevojčice

Autor: Eduard Prijić, 15. 3. 2012. 13:52

Na završnici županijskog natjecanja u stolnom tenisu za djevojčice učenice naše škole osvojile su prvo mjesto i plasirale se na poluzavršnicu Državnog natjecanja. Djevojčice su nastupile u sastavu:

Karla Franović

Ivana Lesničar

Mateja Arlović

Francesca Renner

Čestitamo igračicama i treneru Diegu Lipovšeku.

 [više]

Županijsko natjecanje u gimnastici

Autor: Saša Bačić, Marina Mavrinac Matulja, 15. 3. 2012. 13:16

Gimnastička ekipa naše škole je sudjelovala na županijskom natjecanju i ostvarila izvrsno 4. mjesto. Nekoliko nas je bodova dijelilo od trećeg mjesta. Nadamo se da ćemo dogodine trudom i radom doći do medalje.

Marina Mavrinac Matulja

 [više]

Rezultati županijskog natjecanja iz BIOLOGIJE

Autor: Marija Popović, 14. 3. 2012. 14:00

Na županijskom natjecanju iz biologije koje se održalo 14 ožujka 2012. g. u OŠ Vladimir Gortan Rijeka, naši su učenici postigli vrlo lijepe rezultate:

1. Matea Ivaničić 8.c prvo(1) mjesto

2. Ivan Frketić 7.a treće(3) mjesto

3. Sofia Shkunnikova 7. c deseto(10) mjesto

   Mentorica: Marija Popovic, prof.

 [više]

ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ MATEMATIKE

Autor: Saša Bačić, 13. 3. 2012. 09:33

U Osnovnoj školi Gornja Vežica Rijeka, 13. ožujka 2012. godine održano je županijsko natjecanje za osnovne i srednje škole.  Sudjelovala su četiri učenika naše škole:

LOVRO BILAJAC 4.razred  (20. mjesto) (Mentor: Dolores Varljen Mišetić)
NOA TUBIĆ          6.razred  (12.mjesto) (Mentor: Klaudia Crnčan)
ADRIJAN  ŠAINA  7.razred  (12.mjesto) (Mentor: Klaudia Crnčan)
MANUEL ŽIC        8.razred  ( 4.mjesto) . (Mentor: Erika Brozović)

Čestitke učenicima i njihovim mentorima

Erika Brozović, prof.

 [više]

Međužupanijska smotra GLOBE škola

Autor: Dragica Rade, 9. 3. 2012. 14:40

U petak, 9.ožujka 2012. u Srednjoj školi Mate Blažine Labin se održala Međužupanijska smotra škola uključenih u GLOBE program među kojima je bila i naša škola i plasirali smo se na 2.mjesto

Rad GLOBE programa u Školi i projekt kojeg radimo pod nazivom "Kratkoročna prognoza vremena promatranjem oblaka" predstavili su slijedeći učenici:

Ileana Penić, 7.a

Petra Tomulić, 7.a

Ivan Tancabel, 7.b

Antonio Cetin, 7.b

Mentorica: Dragica Rade, prof.

 

 [više]

Rezultati Županijskog natjecanja iz geografije

Autor: Saša Bačić, Radenka Korenjak, 6. 3. 2012. 11:39

Na Županijskom natjecanju iz geografije u Rijeci, održanom 6.3.2012. sudjelovala je Stella Hrvatin i zauzela je 4. mjesto u Županiji.

Mentor: Radenka Korenjak, prof.

 [više]

Županijski EKO kviz

Autor: Liljana Host, 5. 3. 2012. 11:01

U školi Srdoči 5. ožujka 2012. održan je županijski EKO kviz.
Našu su školu predstavljali:

Karlo Brckan, 5.a
Stella Hrvatin, 6.c
Adrian Šaina, 7.a
Manuel Žic, 8.a

Osvojili su 2. mjesto te ih od 15. do 17. travnja očekuje državno natjecanje u Zadru.

Mentor: Liljana Host, prof.

 [više]

Sportski uspjeh naših učenika stolnotenisača

Autor: Fredi Glavan, 1. 3. 2012. 17:07

Na županijskom prvenstvu ŠŠD osnovnih škola u stolnom tenisu za dječake, naši učenici:

Daniel Kinkela, 7.c
Antonio Šuperina, 6.b
Branko Dačić, 7.b

su osvojili 1. ekipno mjesto!

 

Čestitamo i voditelju ekipe našem dragom i vrlo aktivnom Diegu Lipovšeku.

 [više]

Pozvani na županijsko natjecanje iz biologije

Autor: Dragica Rade, 28. 2. 2012. 14:05

Na zupanijsko natjecanje iz biologije pozvani su slijedeći učenici:.

Matea Ivanicic 8.c

Sofia Shkunnikova 7.c

Ivan Frketic 7.a

Županijsko natjecanje održat će se 14. ožujka 2012. u OŠ Vladimir Gortan Rijeka.

Mentorica:

Marija Popović, prof.

 [više]

Pozvani na županijsko natjecanje iz talijanskog jezika

Autor: Dragica Rade, 28. 2. 2012. 13:59

Na županijsko natjecanje iz talijanskog jezika pozvana je učenica 8.c razreda  Lora Stefanović.

Županijsko natjecanje će se održati 19. ožujka 2012. u OŠ "Zamet".

Mentorica:

Loreta Jeknić, prof.

 [više]

Pozvani na Državno natjecanje mladih tehničara 2012

Autor: Dragana Karamarko, 25. 2. 2012. 13:52

54. državno natjecanje mladih tehničara održat će se u Primoštenu od 27. - 29. ožujka 2012. godine.

Dino Žigulić, učenik 7.a razreda će se natjecati iz područja Strojarske konstrukcije.

Želimo mu puno uspjeha.

Mentorica:

Dragana Karamarko, prof.

 [više]

Pozvani na županijsko natjecanje iz geografije

Autor: Dragica Rade, 24. 2. 2012. 11:59

Na županijsko natjecanje iz geografije pozvana je Stella Hrvatin, 6.c

Natjecanje će se održati 6.ožujka 2012. u OŠ "Nikola Tesla" Rijeka.

Mentorica:

Radenka Korenjak

 [više]

Rezultati Županijskog natjecanja mladih tehničara

Autor: Saša Bačić, 24. 2. 2012. 08:43

Dino Žigulić, 7.a (strojarske konstrukcije):    1. mjesto
Damir Brdar, 8.a (elektrotehnika):    2.mjesto
Leon Keller, 8.c (elektronika):            5.mjesto
Roko Perinić, 6.b (graditeljstvo):       10. mjesto
Dorian Ivaničić, 5.b (promet):             5.mjesto

Mentor: Dragana Karamarko, prof.

 [više]

Rezultati županijskog natjecanja iz Informatike

Autor: Dragica Rade, 23. 2. 2012. 08:59

 

U srijedu 22.veljače 2012. u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića u Rijeci je održano Županijsko natjecanje iz Informatike na kojem su sudjelovali i učenici naše škole.

Adi Čaušević, 8.c - 2. mjesto (Logo)

Ivana Lesničar, 6.a - 9.mjesto (Logo)

Dario Safić ,8.b - 4.mjesto (Osnove informatike)

Čestitamo!

Mentorica

Dragica Rade, prof.

 [više]

Vjeronaučna olimpijada

Autor: Željka Božić Kučić, 21. 2. 2012. 18:19

U utorak 21. veljače 2012. u OŠ Trsat i u Auli Ivana Pavla II. pri marijanskom svetištu Gospe trsatske u Rijeci održano je županijsko/nadbiskupijsko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola iz vjeronauka - Vjeronaučna olimpijada na temu "Grkokatolici". Ekipa naše škole:

Luka Županović 6.a
Josip Mersnik 7.a
Antonio Šerić 8.a
Robin Kružić 8.c

osvojila je 12. mjesto.

 

Mentorica: s. Tereza Simonović

 [više]

Školsko natjecanje iz talijanskog jezika

Autor: Dragica Rade, 21. 2. 2012. 16:02

10.veljače 2012. je održano školsko natjecanje iz talijanskog jezika.

 

 [više]

Pozvani na županijsko natjecanje iz povijesti

Autor: Saša Bačić, 20. 2. 2012. 09:23

Na županijsko natjecanje iz povijesti pozvana je učenica

Matea Ivaničić iz 8.c razreda.

Mentorica učenice je profesorica Liljana Host.

 [više]

Školsko natjecanje u znanju iz biologije

Autor: Saša Bačić, 16. 2. 2012. 12:24

Poredak učenika koji su sudjelovali na školskom natjecanju iz biologije:

 [više]

Pozvani na županijsko natjecanje iz fizike

Autor: Saša Bačić, 14. 2. 2012. 12:13

Manuel Žic, 8. razred

Mentor: Ibrahim Berbić, prof.

 [više]

Pozvani na županijsko natjecanje iz hrvatskog jezika

Autor: Saša Bačić, 14. 2. 2012. 11:55

Maja Berišić, 7 . razred

Adrian Šaina, 7 . razred

Larisa Šimunić, 7 . razred

Mentor: Vlatka Crnković, prof.

 

 [više]

Školsko natjecanje iz matematike

Autor: Saša Bačić, 14. 2. 2012. 10:25

Pod ::opširnije:: možete pogledati koji su učenici sudjelovali na školskom natjecanju iz matematike i kako su rangirani.

 [više]

Pozvani na županijsko natjecanje iz Informatike

Autor: Dragica Rade, 10. 2. 2012. 11:30

Na županijsko natjecanje iz Informatike pozvani su sljedeći učenici:

Adi Čaušević, 8.c ( Logo)
Ivana Lesničar, 6.a ( Logo)
Dario Safić, 8.b (Osnove informatike)

Županijsko natjecanje iz informatike održat će se 22.veljače 2012. u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića u Rijeci.

Mentorica

Dragica Rade, prof.

 [više]

Školsko natjecanje iz geografije

Autor: Saša Bačić, 8. 2. 2012. 12:18

Najuspješniji učenici na školskom natjecanju iz geografije su:

 [više]

Školsko natjecanje iz povijesti

Autor: Saša Bačić, 7. 2. 2012. 09:26

Sudjelovovali su sljedeći učenici:

 [više]

Školsko natjecanje iz njemačkog jezika

Autor: Saša Bačić, 3. 2. 2012. 11:44

Sudjelovali:

Čaušević Adi
i
Joy Gärtner.

Mentor: Loreta Jeknić, prof

 [više]

NATJECANJE U POZNAVANJU HRVATSKOGA JEZIKA

Autor: Saša Bačić, 2. 2. 2012. 11:06

LJESTVICA KONAČNOGA PORETKA

 

RB Ime učenika Prezime učenika Broj bodova Razred
1 Maja Berišić 67 7
2 Adrian Šaina 57 7
3 Larisa Šimunić 57 7
4 Emma Nikolac 33 7
5 Ivan Tancabel 10 7

Mentor: Vlatka Crnković, prof.
 

 [više]

Školsko natjecanje mladih tehničara

Autor: Saša Bačić, 1. 2. 2012. 10:49

54. školsko/klupsko natjecanje mladih tehničara - 2012.

REZULTATE NATJECANJA U PODRUČJU:

PROMET

GRADITELJSTVO

STROJARSKE KONSTRUKCIJE

ELEKTRONIKA

ELEKTROTEHNIKA

Pogledajte pod ::opširnije::

 [više]

Školsko natjecanje iz fizike

Autor: Saša Bačić, 25. 1. 2012. 13:18

 

Redni broj Učenik Bodovi
  ime prezime %
1. Manuel Žic 86
2. Adi Čaušević 40
3. Luka Košak 16

Mentor: Ibrahim Berbić, prof.

 [više]

Školsko natjecanje iz engleskog jezika

Autor: Saša Bačić, 24. 1. 2012. 12:58

 LJESTVICA KONAČNOGA PORETKA

ŠKOLSKO IZ ENGLESKOGA JEZIKA

 

Osnovna škola Rikard Katalinić Jeretov Opatija
Razred i kategorija natjecanja: OŠ 8. razred

 [više]

Školsko natjecanje iz Informatike

Autor: Dragica Rade, 23. 1. 2012. 11:57

U ponedjeljak 23.siječnja 2012. održano je školsko natjecanje iz Informatike.

U kategoriji Programski jezik LOGO sudjelovalo je 4 učenika: Emma Milanović (4.c), Ivana Lesničar i Luka Županović (6.a) i Adi Čaušević (8.c). 

U kategoriji Osnove informatike sudjelovalo je 7 učenika: Dari Safić (8.b), Antonio Šerić (8.a), Frane Peruč (8.a), Adi Čaušević (8.c), Leo Peruč (8.a), Dino Modrić (8.b) i Matej Sušanj (8.b).

 [više]

LiDraNo

Autor: Saša Bačić, 19. 1. 2012. 12:58

Na gradsku razinu LiDraNa ove školske godine u kategoriji novinarskog izraza – samostalni novinarski rad prijavljena su tri rada iz naše Škole, a na županijsku razinu su upućena dva intervjua.  Ivana Vidas  je napisala intervju pod naslovom  Capoeira je pronašla mene, a Ivo Radetić I da sam mogla birati, ja bih oprtila koš. Oboje su iz iz 8. a razreda. Čestitamo im na uspjehu, a njihove radove donosimo u cjelosti.

Voditeljica:  Milana Međimorec

 [više]

EKO susret i natječaj - uspjeh učenika škole

Autor: Fredi Glavan, 15. 4. 2011. 10:10

Na natječaju Eko instalacija
učenici PŠ Veprinac s radom Ribotići osvojili su prvo mjesto.

Na natječaju Eko fotka učenica Angelika Vunić (8.a) osvojila je prvo mjesto.

Na natječaju Eko esej učenici osvojili su prvo i drugo mejsto u kategoriji pjesme:
Dino Žigulić (6.a) i
Eleonora Glavan (3.a)
prvo mjesto u mlađoj i starijoj kategoriji, te
Dominik Zahirović drugo mjesto.

 [više]

Uspjeh naše učenice Inge Juričić iz 3a

Autor: Fredi Glavan, 17. 1. 2011. 10:26

Čestitamo našoj učenici i razrednici Biljani Mušan na izvanrednom međunarodnom uspjehu.

Inge je, zajedno s većim brojem svojih prijateljica/lja iz razreda, svojiim crtežima sudjelovala na međunarodnom natječaju i osvojila priznanje "Honorable Mention".

 [više]

Gloria Kovačević na državnom natjecanju

Autor: Saša Bačić, 15. 3. 2010. 08:38

Gloria Kovačević je prošla na županijskom natjecanju "Europa u školi" sa pjesmom "Note od stakla" i ide na državno natjecanje.

 [više]

 CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju