preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

Vijesti iz Razredne nastave (RN)

Pričanje priča

Autor: Iva Kovačević, 2. 3. 2020. 12:00

 Učenicima u produženom boravku 7.02. u goste je stigla spisateljica i učiteljica Petra Kapović Vidmar, autorica terapeutskih priča za djecu. Izdala je knjigu Sedam putovanja zajedno s Maurom Lacovichem. Učenicima je naša spisateljica pričala brojne priče. smiley

 [više]

Sport kao životni poziv

Autor: Iva Kovačević, 2. 3. 2020. 11:51

U sklopu produženog boravka učenici u školi Volosko su imali prilike 21.02. poslušati i treće po redu zanimljivo predavanje na temu Sport kao životni poziv. Gostovali su profesionalni sportaš Mateo Hrvatin i trener Boris Konjuh.

 [više]

Nacionalna oznaka kvalitete Eko skupini trećeg razreda

Autor: Serena Calderara Cvjetović, 3. 10. 2019. 12:28

U šk.god.2018./2019. Eko skupina 3.b razreda s učiteljicom Biljanom Mušan sudjelovali su u međunarodnom eTwining projektu Šetnja kroz godišnja doba.Za svoj rad nagrađeni su  nacionalnom oznakom kvalitete za rad na projektu. Za učenike i učitelja, ono predstavlja poticaj njihovom dodatnom trudu i radu, a za školu općenito, ovo je javno priznanje njihove predanosti kvaliteti i otvorenosti prema suradnji na europskoj razini.

                                                                                                                 Biljana Mušan

 

 [više]

Šetnja kroz godišnja doba Eko grupe 3.b razreda

Autor: Serena Calderara Cvjetović, 14. 6. 2019. 12:43

Tijekom godine vrijedni učenici 3.b razreda Eko grupe realizirali su e-Twinning projekt Šetnja kroz godišnja doba  koji se provodi u osam država EU.

Cilj projekta je razvijanje ljubavi prema prirodi ,poticanje zanimanja za istraživanje promjena u prirodi ,uočavanje karakteristika godišnjih doba i skupno povezivanje znanja s osobnim iskustvom.

Tijekom godine učenici su rado i sa zanimanjem sudjelovali u realizaciji Projekta kroz razne likovne,literarne aktivnosti,igre u prirodi,izradom plakata,kvizova,pjesmom i plesom .Isto tako ih je zanimalo što njihovi vršnjaci iz drugih država rade pa su rado pogledali stranice na Twinspace.

Biljana Mušan

                                                

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju