preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija

Suradnja škole i grada

Grad Opatija u svome proračunu osigurava dodatna sredstva za poboljšanje pedagoškog standarda Škole, a roditelji participiraju u financiranju dodatnih programa Škole. 


Vijesti o suradnja s gradom

DOMINIK BRNČIĆ POSTAO JE ČLAN VIJEĆA ZA DJECU RH

Autor: Tanja Sudiskas, 24. 4. 2021. 09:33

Dominik Brnčić, učenik 7. razreda naše  škole i vijećnik XII. saziva Dječjeg gradskog vijeća,  izbran je za člana Vijeća za djecu RH  odlukom Vlade Republike Hrvatske (stupilo na snagu :  2 .travnja 2021.godine).

Čestittke Dominiku  na ovako velikom uspjehu i želimo mu uspješan rad i doprinos u ostvarivanju dječjih prava!

 [više]

OBILJEŽEN MEDNI DAN!

Autor: Marijana Mavić, 8. 12. 2020. 09:59

U dogovoru s osnivačem Gradom Opatija Osnovna škola „Rikard Katalinić Jeretov“  se i ove godine uključila u program Školski medni dan s hrvatskih pčelinjaka koji provodi Ministrastvo poljoprivrede, agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu. Prema navedenom programu u svim osnovnim školama Republike Hrvatske učenicima prvih razreda dostavljen je med.

U našoj školi šezdeset i pet učenika prvih razreda medu se razveselilo 7. prosinca 2020. godine. Slatki nektar podijeljen je prvašićima uz prateći edukativni materijal.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
Osnovna škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija / Nova cesta 53, HR-51410 Opatija / os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr / ured@os-rkatalinic-jeretov-opatija.skole.hr
preskoči na navigaciju