Ručak 11.3. - 12.4.2024.
Autor: Dejan Mihelčić, 8. 3. 2024.
11.3. – 15.3. PON: ZIMSKA MANEŠTRA SA SUHIM MESOM DESERT
UTO: PILEĆA JUHA PEČENJE „ŠTEFANI“, RESTANI KRUMPIR ZELENA SALATA
SRI: POMIDOR JUHA SVINJSKO PEČENJE DINSTANI KISELI KUPUS
ČET: PUREĆA JUHA DOMAĆI FUŽI, JUNEĆI GULAŠ KUPUS SALATA
PET: BAKALAR NA MORNARSKI KREMŠNITA |
18.3. – 22.3. PON: MANEŠTRA S POVRĆEM, HRENOVKE KROŠTULE
UTO: PILEĆA JUHA TJESTENINA BOLOGNESE CIKLA
SRI: KREM JUHA OD BROKULE PUREĆE PEČENJE, MLINCI KUPUS SALATA
ČET: GOVEĐA JUHA PILEĆI PAPRIKAŠ, PALENTA ZELENA SALATA
PET: RIŽOTO S LIGNJAMA MIJEŠANA SALATA MUFFIN |
25.3. – 27.3. PON: RAVIOLI S OVČJIM SIROM UMAK MILANESE STRACCIATELLA DESERT
UTO: KREM JUHA OD ŠPAROGA MUSAKA OD KRUMPIRA KISELO VRHNJE, CIKLA
SRI: PILEĆI RAGU S POVRĆEM KINDER JAJE
|
8.4. – 12.4. PON: ISTARSKA MANEŠTRA DEBRICINKA, KRAFNA
UTO: PUREĆA JUHA ĆUFTE U UMAKU, PIRE KRUMPIR KISELA PAPRIKA
SRI: GOVEĐA JUHA POHANI PILEĆI FILE VARIVO OD MAHUNA, VOĆE
ČET: KREM JUHA OD BROKULE TELEĆI ODREZAK U UMAKU RIŽI BIŽI, ZELENA SALATA
PET: BRODET OD MORSKOG PSA MIJEŠANA SALATA, MILCHSCHNITTE |
UZ RUČAK SU PONUĐENI VODA I ČAJ ILI SOK
I SVJEŽE SEZONSKO VOĆE